Adresa

Strada Viitorului Nr. 50

Telefon

0240 / 534134 (TEMPORAR SUSPENDAT)
SECRETARIAT 0786 988 496
(nr telefon permanenta, Urgente DSP Luni - Vineri, Sambata, Duminica)

E-mail

secretariat@dspjtulcea.ro

Comunicat acordare tichete de masa pentru persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ JUD. TULCEA informează populația județului Tulcea că persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 beneficiază de o alocație de hrană în valoare totală de 100 lei,sub forma tichetelor de masă pe suport hârtie,respectiv 5 tichete în valoare de 20 lei fiecare,începând cu data de 03 septembrie 2021 conform Ordonanței Guvernului nr.19/2021.


Tichetele de masă se achiziționează și se distribuie de către Direcția de Sănătate Publică Jud. Tulcea în urma centralizării necesarului la începutul lunii ,pentru luna anterioară de la toate centrele de vaccinare ,medici de familie ,ambulatorii de specialitate .
Tichetele de masă se acordă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu schemă completă de vaccinare de către centrele de vaccinare ,cabinetele medicilor de familie , ambulatoriile de specialitate ,în cadrul cărora a fost efectuată ultima doză ,în baza registrului de evidență operat de către aceste unități,în acest scop.
Persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 pot ridica tichetele de masă în termen de 60 de zile de la data vaccinării de la unitatea care a efectuat ultima doză de vaccinare.
Menționăm faptul că beneficiază de tichete de masă persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu doza completă ( 1+doza 2) după intrarea în vigoare a Ordonanței Guvernului nr.19/2021 ( 03 septembrie 2021),precum și persoanele care se vaccinează cu doza 2 după intrarea în vigoare a actului normativ menționat mai sus .
Persoanele care se imunizează cu cea de-a treia doză de vaccin nu beneficiază de tichete de masă.

Directia de sanatate publica Tulcea

Ultimele postari: