Adresa

Strada Viitorului Nr. 50

Telefon

0240 / 534134 (TEMPORAR SUSPENDAT)
SECRETARIAT 0786 988 496

E-mail

secretariat@dspjtulcea.ro

COMPARTIMENT DE SUPRAVEGHERE EPIDEMIOLOGICA ȘI CONTROL AL BOLILOR TRANSMISIBILE – COMUNICAT DE PRESA

Direcția de Sănătate Publică Tulcea vine în sprijinul corpului de medici vaccinatori  și a populației din județul nostru și organizează un centru de vaccinare care va funcționa cu programul de activitate, luni-vineri, h 8,00-14,00 (cu excepția zilelor și sărbătorilor libere legale), la sediul DSP din municipiul Tulcea, str. Viitorului, nr. 50.

Oferta preventivă a centrului este:

  1. Vaccinarea anti COVID 19 gratuită cu urmatoarele tipuri de vaccin:

–  Vaccin Janssen&Janssen  – primovaccinare și doza booster,

–  Vaccin Pfizer Comirnaty (original) – primovaccinare (2 doze) și booster,

– Vaccin Comirnaty Omicron BA – persoanele eligibile pentru această vaccinare sunt cele care au vârsta de peste 12 ani și primesc o doză de rapel pentru această vaccinare, adică primesc a doua doza de vaccin după primovaccinarea cu Janssen, sau a treia doză de vaccin după Pfizer, Moderna sau Astra Zeneca.

Pentru a preveni pierderile de vaccin nejustificate și situațiile neplăcute, vaccinarea se va efectua în baza unei discuții telefonice preliminare la nr. de telefon 0240/534134.

Pentru a beneficia de această vaccinare este necesar prezentarea la centru cu actul de identitate /pașaport/certficat de naștere!

  • Vaccinarea antigripală gratuită a populației eligibile.

Având în vedere că această vaccinare se adresează unor categorii populaționale vulnerabile stabilite de Ministerul Sănătății, vă rugăm să prezentați la centru documente (scrisori medicale, bilete de ieșire din spital, adeverința de la medicul de familie, etc.) doveditoare ale efecțiunilor cronice de care suferiți precum și acte de identificare!

Echipa DSJT Tulcea

Directia de sanatate publica Tulcea

Ultimele postari: